I'M THE ONE

är ute hos patrik. med emma och älskling. just nu sitter jag och emma och tittar på the hills. och grabbsen är i garaget. idag var vi och käkade på goggos. as gott. åt "ballongpizza" som annie brukar säga, haha! ikväll ska vi nog ta några öl. eller flera. det märks ;) ska snart boka en liten tripp för oss 4. ska ringa dit på måndag. hihi.

michael jacksson - billie jean


Söndag

tja.. om 5 minuter är emma här, vi ska glo film och äta ostbågar & dipp. as gott. men vi ska gå förbi min papi som är hemma ifrån enköping och gå till macken och köpa girre. det är inte så jävla kul och skriva blogg när man inte får kommentarer? har ganska många läsare. så ni kan väl fan kommentera lite då också ;) tack. imorgon drar jag på kryssning ;)

BILDER IFRÅN STRÖMSTAD

















BUTTERFLY FLY AWAY


HEJHEJHEJHEJ

är hos patrik med älskling och emma :) patrik håller på att laga mat till oss, hamburgare och pommes :D

back in town baby so back off

kom hem igår ifrån strömstad. och idag kommer resten av tobias familj hem =) så imorgon kommer det komma pic's på bloggen därifrån :D .  vaknade för en stúnd sen och pappa kommer och hämtar mig härifrån om en halv timma och ska skjutsa mig hem till patrik. ska kolla klart på hanna montana och mysa lite med emma :D hihi! men måste hoppa in i duschen är lite bråttom. PUSS O KRAM

FAN VA BRA.

solit som fan här i strömstad. och har precis fått upp tobias ur sängen så vi äntligen kan röra oss mot rossö där vi ska sola och sånt. så jävla nice väder. hur är vädret hemma rå? säkert inte som här. har redan dragit på mig bikini. nyss fråga han mig om jag ligger och sminkar honom när han sover. för han har alltid smink på sig när han vaknar? jag tror fan det är han som sminkar sig i sömnen. hahaha gullplutten.

dont take me back, just dont.

update från strömstad. sitter i förtältet med allihopa och dricker öl o snackar skit. idag har vi solat och shoppat =) tagit massa bilder lägger in när vi kommer hem. puss & kram hur har ni det?


CASH FLOW, CASH FLOW. IM A STAR.

min lön blev på 2800. eftersom jag bara jobbat typ två veckor max så är jag nöjd med den =) + att jag var skyldig pappa 600 men fick behålla dom. och skulle få 400 till. så har 3,2 med mig ner. ska köpa nya underkläder och sånt skit =) mh. känns skönt med pengar. jag tackar jag tackar. nej nu roppar tobias att han vill ha sällskap ute när han tvättar bilen. sen ska vi gå till macken och köpa gräddfil =) hihi.

STRÖMSTAD HERE WE COME

städat bilarna - check
packat kläder smink, plattång m.m - check
godis & cola - ska köpas
lönen - ska hämtas

imorgon drar vi....  jag älskling & hans familj, så vi blir borta minst 1 vecka fyfan vad härligt ;) vi ska till strömstad. så kommer typ inte kunna uppdatera mitt liv för er någonting, om ingen tar med sig dator. tror någon gör det. så ni behöver inte bli allt för ledsna. vet att ni kommer sakna mig. men räkna med massor av bilden när vi är back in 08 people. HEJDÅ


DU GER MIG BRA VIBRATIONER

emma sitter o sjunger fula sånger. hon är sämst på att sjunga typ..  men taskigt o säga det till henne. hahaha! ska filma henne någongång så ni får se;P hon sitter brevid mig. nej hejdå. nu ska jag käka grillat ;) skit gott.


A JO TJAAAAAAAA

igår var jag på stan med emma och linn ;) guess what.... piercade tungan. hahaha skit coolt!!!!!!!!!!
nu e jag o emma hemma hos min pappa. håller på o städar. ska byta till ett mindre rum eftersom jag ändå aldrig är här. + att jag ska käka. hur nu de går. hejdå geeks;)



så jävla less :(

              

DEN HÄR TATUERINGEN HAR JAG I NACKEN!


I CANT WAIT. FUCKING MONSTER

hola people. alla möjliga folk har ringt o väckt mig nu, så jag inte skulle kunna försova mig till jobbet. bra det iaf. idag ser det ut att vara is kallt ute. så kör på jeans, lång armad tröja, blommig kofta o skinnjacka. funderar på att ta på mig min snygga mössa till jobbet så håret inte ska se så jävla kasst ut? blir nog så vetni ;) . nu ska jag klä på mig sen göra mig en macka, herrå ;) 


BABY I'M IN LOVE, IN LOVE IN YOU!

kom typ precis hem efter jobbet. vart lugn dag. as skönt,. as nice. typ chill. väntar på att min baby ska komma hem ifrån donken och hoppas att han köpt något till mig. för jag har ju köpt chips o dipp till oss ;) hihi. jag måste fan vara världens bästa flickvän eller nått. vad tror ni? nej nu ska jag ta o ringa honom o höra vart han håller hus ;) tjarå.

BILD PÅ MIG O ÄLSKLING I VINTRAS NÄR VI VAR I DALARNA!



BILDER IFÅN MIDSOMMAR, I VÄSTERVIK!

 







take me to my dream

tja. igår drack vi lite hos carro. stig helmer var på tv. han är så jävla snygg. hahaha. har vart och letat efter linn och hittade henne. nu ska jag snart till jobbet. jag och carro både öppnar och stänger. så kommer inte kunna skriva för ens ikväll någon gång. beroende på vad som händer då. man måste ju leva också, right? ;) bild på mig o mina lovely flickor. annie & carro. självklart e jag med också ;) rebecka A är fotograf ;)  

 

COME ON OVER

tjena. inte skrivit något typ men ska försöka bli bättre. berätta vad ni vill läsa på min blogg? ;P haft mycket läsare i över en vecka såg jag på statestiken men har väl bara gjort 2-3 inlägg eller något?:P ska snart gå och jobba på terassen. är servitris. as kul. kom o käka vetja ;) . aja see you loosers. know you love me.

RSS 2.0