dollyblond



jag är nog inte den enda som lagt märkte till dollyblond's egen designade smycken. riktigt snyggt faktiskt. det jag fastnade mest för var nog faktiskt hennes lår-smycken! funderar faktiskt på att beställa ett.

hennes blogg: http://dollyblond.se/


DANCING QUEEN

 

livet rullar på, i vanlig takt! orkar inte med mycket just nu. mer än min familj,  pojkvän och mina vänner. det är det som betyder. allt annat skiter jag i. har ingen ork. skulle fått lön idag också, men inte fan ser jag några pengar på kortet,  - 90 kr? och det är fan inget och hurra för. som tur är jobbar jag ikväll, då ska jag fråga vad problemet är. jag som trodde jag skulle kunna köpa "make up store" - mineral puder idag, men icke!


JAG OCH MINA FLICKOR



(på bild: Annie, Emelie, carro, emma, jag, chloe)

kvällen var grym. den började hos annie. vid halv tio åkte vi in till stanleys.  bjudna på drinkar och cider. sen fick dom grabbsen diss och vi gick in och dansade självklart. tills vi självklart blev utslängda av en ny vakt som var helt korkad. så då drog vi till cp där det var as mkt folk. träffade min cassie där också, skönt o prata igenom lite! träffade även massa andra kompisar. ey far o flyg kvällen var riktigt lyckad!


krogen ikväll med tjejerna!

ska bli riktigt mysigt faktiskt. bara vi tjejer. för att fira annie. men också för att umgås. tror det kommer bli riktigt lyckat. men först kör vi förkrök och hinka vin hos Annie. innan vi blir in skjutsade av emmelie som spenderar självklart kvällen med oss, men nykter! snuttisar. ses om 1 timma! pics kommer

måste bara säga att mina tjejor är bäst och att jag älskar min pojkvän!

RSS 2.0