I'M THE ONE BITCH!

kollat film med min pojkvän om nazister och deras pojkskola, ja alltså hitlers skola för er trög huven som inte fatta det! aja det jag ville skriva var att jag är bäst i hela världen ;) i'm the one and only! ska ge er dagens grymma outfit senare kanske, i know you want to be me ;)

18 AND OVER, DAY AND NIGHT

sitter i skolan. går på jävla sommar skola. skit tråkigt. men snart kommer min pojkvän och hämtar mig så ska jag försöka få honom att åka och bada. men först ska jag till terassen och kolla om man kanske kan kirra sommarjobb där som servitris och sånt. skit coolt. sitter och lyssnar på reagge. fan för sommar. så jävla skönt. åh hej sommar hej sverige. hejdå utomlands. nu klarar jag mig bra här i sverige. ska bli varmare här än i grekland. skit coolt!
så det blir typ stranden nästa?
 


JAG DANSAR ALDRIG NYKTER


MIN GRYMMA BLOGG!

skaffat mig ny blogg. men har inte bestämt mig vilken jag ska skriva på än. pinsamt och skriva blogg när man har så ful header. någon som är grym på och fixa som kan hjälpa mig? den får en länk i min blogg ;) så tänk på den! det är inte alla som får det vetni ;) först till kvarn, vinner! kolla in min andra beatriceeklof.blogspot


RSS 2.0